tisdag 30 december 2008

Hjälp, råd mottages tacksamt!

Är 900 kr för mycket begärt för skötbordet/byrån? Satte ju 900 med viss prutmån men nu har vi fått ett bud på 600 kr, känns lite si så där. Men samtidigt kanske man inte får mer? Vad tycker du, skulle du gå med på 600 kr?

5 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Svårt med annonser. Ibland hugger folk direkt o ibland inte. kanske inte direkt högsäsong nu så här i mellandagarna heller. Men mitt tips om ni inte får högre bud än så är en lapp i ekholmens centrum. där kan man sälja vad som helst!

Frida - Doula i Östergötland sa...

anna: just det, har jag inte tänkt på, det är ju mellandagarna nu! Nej, det är klart det var ju inte alls smart. Bara jag som fick ett infall och ville ha nytt i sovrummet. Jag är ju sån att får jag ett infall så ska det ske på direkten, ställde mig kl tio häromkvällen och började montera, fixa och dona och fota :-D

Anonym sa...

ha ha...Ja jag känner igen det där med de sista kilorna, fick slita efter Maya...Men nu är det tvärtom har gått ner 6 kilo mer än vad jag gick upp. Tvåbarnslivet gör sitt:)
Jag har inte bestämt vad jag vill bli när jag blir stor...Men vill inte fastna på jobbet...Har faktiskt kollat lite i T-boda, men vll helst stanna här ute i Ullstämma...
Vi ska vara själva imorgon och mysa, har lovat J att vara vaken till 12 slaget, missade det förra året;)
Hoppas ni får det mysigt! kram

gizttis sa...

kankse.