onsdag 17 december 2008

Granen ska kläs!

Idag blir det jul på riktigt i vårt hem - granen ska kläs!!! Ååå, om det bara kunde bli minusgrader och falla lite snö också så att den rätta julkänslan och stämningen kan infinna sig... Men tyvärr är det väl så att de vita jularna endast kommer att finnas i våra drömmar framöver...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för nya inlägg! Blev lite nervös där ett tag! ;-)

Granen här hemma kläs på lördag. Vågar inte fixa den innan jag vet att vi är två i hushållet som håller koll på granvältaren nr 1. Men fredag är ju sista jobbardagen för N så sen blir det juligt även hemma hos oss! :-D

FruLundin sa...

Tack för kommentaren. Är så himla sugen på att veta vad det blir nu. Kul att du följer min blogg!

Anonym sa...

God Jul på er! Som jag tidigare nämnt så klär vi alltid granen här kvällen innan julafton. Men jag blev inspirerad när du pratade om att ta in den tidigare. Så igår kväll kom den in. Pappan o stora dottern fick välja gran och mamman valde färger som den skulle kläs i. O nu känns det bara bra att den står där redan, med tanke på priset.. huuu! Lycka till med påklädningen av er gran! O hoppas att det går bra med lilla busungen!

Frida - Doula i Östergötland sa...

anna: ni gör klokt i att va två, kan jag säja! Blir spännande att se hur många gånger granen välter, kanske till och med får börja föra protokoll. Kulorna och glittret har S flyttat runt på ett antal gånger redan! :-)

FruLundin: Förstår att du är spänd och nyfiken! Jag kunde ju inte hålla mig så vi tog reda på könet innan!

josB: Det var väl bra gjort, klart ni ska njuta av granen så länge som möjligt, i brist på snö får man ju försöka skapa julstämning så gott det går ändå!