4 portioner, 5,5 poäng/portion
4 skivor lax (á 150 g)
2 tsk flytande margarin
4 msk vitt vin
1 dl fraiche (max 8 %)
1 dl hackad purjolök
3 msk hackad dill
3 msk hackad persilja
salt och peppar
ugnsfolie
Sätt ugnen på 225 grader. Smörj in 4 foliebitar lätt med margarin. Lägg en laxskiva mitt på varje. Häll över en matsked vin och 1 matsked fraiche. Blanda det kryddgröna och strö över. Salta och peppra. Vik ihop folien till täta paket. Lägg paketen på en bakplåt. Sätt in i ugnen i 15-20 minuter. Servera till kokt potatis och sallad.
Min kommentar: Helt okej, till och med kanske gott fast att det var smalmat. Vi bytte ut dillen och persiljan mot basilika och det var super!
torsdag 8 januari 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Ja, det låter verkligen gott! Eller det ÄR gott. Jag har ätit det...;)
Kram!
Japp, gott var det!
Skicka en kommentar