onsdag 7 januari 2009

Jag har blivit BESTULEN!!!

Här om dagen la jag ut en annons ang. vårt skötbord på Blocket. Började skruva och montera och fota mig svettig kl 22 på kvällen. Gjorde till och med ett kollage i Paint. Höll på att tappa hakan när jag nu gick in på Blocket och fann denna annons, alltså inte upplagd av mig MEN MED MIN BILD!!! Till råga på allt så har hon satt sitt pris en hundring under mitt!!! Grrr!!!
Fortsättning följer...

4 kommentarer:

Sara sa...

Åh vad arg man blir! Maila bruden och säg att det är STÖLD!!!

Frida - Doula i Östergötland sa...

Jag har mailat både henne och Blocket! Don't mess with me, säger jag bara! Om bilden var gjord för ett år sen eller nåt i en annons som låg ute då hade jag kanske inte blivit lika upprörd men nu kommer hennes annons två veckor efter min, med MIN bild, en hundring lägre pris och hon bor i Norrköping!!! Då reagerar jag!

Nilwa sa...

hihi gick in och kollade, hon har ju tagit bort bilden nu. Har du nått att göra med det tro, fniss....bra isåfall. Jag hade med blivit tokig!!! många kramar o tack för alla dina peppande och varma inlägg i min blogg!!

Frida - Doula i Östergötland sa...

nilwa: Det hade nog inte väntat sig - att hon skulle få höra av bildägaren blott 30 minuter efter att hennes annons publicerats men tji fick hon, 1-0 till mig!
KRAM