måndag 12 januari 2009

Lätta lådan

8 portioner, 6,5 points/portion
1 paket (400 g) bandspagetti
2 dl matlagningsgrädde
2 dl lättmjölk
4 msk chilisås
400 g kassler
1 burk (400 g) champinjoner
2 dl gröna ärter
2 dl riven ost (max 17 %)

Koka pastan och lägg i en ugnssäker form. Vispa samman grädde, mjölk och chilisås. Häll över pastan. Skär kasslern i tärningar och lägg det över tillsammans med svamp och ärter. Strö över ost och gratinera i ugn (225 grader) i 20 minuter. Servera med sallad.

Min kommentar: Det här föll mig i smaken, det var gott och vi kommer garanterat att göra det fler gånger. Superenkelt att göra och låga points, lätt i dubbel bemärkelse alltså!

1 kommentar:

snöstjärna sa...

Välkommen, alltid skoj med nya besökare =) Japp, jag har gjort den själv.