Ingredienser:
3 ägg
2 ½ dl strösocker
1 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver
3/4 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt
250 g Kesella lätt
rivet skal av 1 lime
Smörj och bröa en form med löstagbar kant. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda mjöl, bakpulver, kakao, vaniljsocker och salt och rör ner blandningen i äggsmeten. Tillsätt därefter Kesella och finrivet limeskal. Häll smeten formen och grädda i 200 grader celsius i 15-20 minuter beroende på hur kladdig du vill ha den. Låt kakan svalna. Garnera gärna med skivad lime och florsocker och servera med en klick grädde.
I boken fanns också ett recept på något så tokigt som chokladpaj, visste inte ens att man kunde göra paj på choklad! Det receptet kanske Jenny kan bjuda på i sin blogg, eller vad säger du Jenny? ;-)
1 kommentar:
Ja, kanske det kanske.
Skicka en kommentar