onsdag 6 augusti 2008

Iglar som botemedel

Läget för dagen:
Selma får sin tredje tand, jag håller på att bli galen!

Med en unge som klänger sig fast vid en likt en igel och som med ett illvrål visar tydligt att denna inte gillar att behöva lämna värddjurets famn ens för en (1) sekund, är det lätt hänt! (Hängde ni med i evighetsmeningen?!) Såna dagar vill man bara kasta in handduken, trycka på pausknappen, ta en time out, försvinna en sekund, lämna plan för halvleksvila... what ever!

Botemedlet är en otroligt söt bebis som tittar på en med stora tårfyllda ögon, stäcker sina armar och säger mam-mam!

Biverkningarna är att mamma-hjärtat börjar slå livligt, man överöses av kärlekskänslor och kan inte hejda sig utan lyfter upp bebisen. Synd bara att det är igeln som sitter inne med botemedlet...

Älskade unge

2 kommentarer:

gizttis sa...

Jag vet dom är som iglar, men underbara iglar.

Vikky a.k.a "Morsan" sa...

Haha, jag börjar smått känna igen det där. Orden "ba-ba" och armarna som sträcks ut mot mig. Vi har nu inte mindre än 3 tänder på gång för lillen :)

Jodu det här med hus är riktigt spännande!! Vi funderar på att bygga hus i Rimforsa, en enplansvilla (kolla in Bollebygdshus.se - villa Tylösand)på 167kvm och en skapligt stor tomt. Det är skrämmande men riktigt kul! Vi har en säljare som vi känner indirekt vars företag ska bygga huset åt oss, vi betalar för byggnadsvärde men det värderas efteråt efter marknadsvärde = vi slipper topplån :)